تعیین نقش کاربری وردپرس با استفاده از افزونه user role editor
شاید برای شما پیش آمده باشد که بخواهید برای کاربران مختلف خود در سایت وردپرس با توجه با نقش هایی که در سایت شما دارند محدودیت هایی را اعمال کنیدو به هرکدام یکسری وظایف و نقش های خاصی را اختصاص دهید. وردپرس همواره افزونه های مناسبی را برای راه اندازی و تنظیمات مختلفی ارائه می دهد.یکی از بهترین افزونه های مناسب برای اینکار افزونه “user role editor” است.با استفاده از این افزونه به راحتی می توانید برای تعیین نقش کاربری وردپرس اقدام فرمایید.
در این مقاله با آموزش تعیین نقش کاربران در وردپرس با استفاده از افزونه user role editor در خدمت شما عزیزان هستیم.پس تا پایان این مقاله از راهنما وردپرس با ما همراه باشید.
تعیین نقش کاربری وردپرس
تعیین نقش کاربری در وردپرس بسیار مهم و حیاتی است .تا جایی که شما باید میزان دسترسی کاربران مختلف سایت خود اعم از : مدیر ، ویرایشگر، نویسنده،مشارکت کننده و مشترک را بخوبی طرح ریزی کنید. با استفاده از این کار شما می توانید کنترل امور را در دست گرفته و به میزان دسترسی کاربران مختلف به سایت خود آگاه شوید. افزونه user role editor به شما در انجام اینکار کمک می کند.
آموزش افزونه user role editor
با استفاده از افزونه user role editor می توانید بخش های مختلف سایت خود را برای هرنقش کاربری که در سایت شما فعالیت می کند ، محدود کنید. با اینکار پنل مدیریت سایت شما بسیار امن می گردد.
در ابتدای کار از انتهای مقاله افزونه را دانلود نمایید.سپس آنرا در پنل مدیریت سایت خود و از بخش افزونه ها / افزودن نصب نمایید.چنانچه به اطلاعات بیشتری در رابطه با نصب افزونه ها احتیاج دارید می توانید از مقاله نصب افزونه وردپرس استفاده نمایید.
پس از نصب و فعال سازی افزونه ، گزینه ای بنام ویرایشگر نقش کاربر در منوی تنظیمات پیشخوان وردپرس دیده می شود.با کلیک بر روی آن وارد تنظیمات افزونه می شویم.
تنظیمات افزونه user role editor
پس از وارد شدن به تنظیمات افزونه با چندین تب روبرو می شویم .در زیر به توضیح آنها می پردازیم.
- عمومی : در تنظیمات عمومی می توان تا با توجه به گزینه های موجود نقش ها را محدود کنیم.
- ماژول های اضافی : با انتخاب گزینه شمارش کاربران بدون نقش ، به وردپرس اجازه می دهید که تمامی کاربران را چه آنهایی که دارای نقش هستند و چه آنهایی که فاقد نقش هستند را جزئ محاسبات خود به حساب آورد و آنها را شمارش کند.
- نقش های پیش فرض : در این بخش می توانید نقش ها را تعیین کنید. سپس در مرحله بعدی بر اساس این نقش ها ، محدودیت های کاربری را معین کنید.
در ادامه پس از معین کردن این نقش ها باید به سراغ محدودیت های کاربری برویم. از منوی کاربران وارد زیر منوی ویرایشگر نقش کاربر شوید. در این بخش می توانید نقش ها را تعیین کرده و محدودیت هایش را اعمال کنید.
همان طور که مشخص است با تعیین نقش کاربری در کادر تعیین شده می توانید تا محدودیت های آن نقش را مشخص کنید.
می توانید بخش های متعدد سایت خود را به این نقش کاربری نسبت بدهید. با اینکار نقش و محدوده دسترسی این نقش را مشخص می کنید. با انتخاب گزینه ” نمایش قابلیت ها در حالت قابل خواندن برای انسان ” می توانید حالت دسته بندی ها را تغییر داده و آنها را بصورت مشخص و دیداری برای خود تبدیل کنید. تا دیگر از حالت جداول و tables های موجود در دیتابیس یا پایگاه داده خارج شوید. در نهایت بر روی گزینه بروز رسانی کلیک کنید.
حال کاربر طبق نقش ها و دسترسی های تعیین شده دیگر دسترسی به سایر موارد و امکانات سایت ندارد و نمی تواند از آنها استفاده نماید.
تعیین نقش کاربری وردپرس و محدودیت دسترسی ها
همانطور که گفتیم برای تعیین میزان دسترسی کاربران به بخش های مختلف سایت می توان از افزونه user role editor استفاده نمود.در این مقاله سعی کردیم تا شما را با این افزونه اشنا کنیم و روش کار با این افزونه را به شما آموزش دهیم.
امیدواریم که این مقاله مورد پسند شما عزیزان قرار گرفته باشد. خوشحال می شویم که این مقاله را با دوستان خود در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید.
راهنما وردپرس پاسخگوی سوالات بیشمار شما عزیزان در بخش دیدگاه ها می باشد.
دانلود افزونه user role editor

من بهنام زارعی نویسنده این مقاله هستم.برای رسیدن به هدف و خواسته خود ساعت ها تلاش و کوشش کردم و هیچ چیز جلودار من نبود.با اراده آهنین ای که در درون همه شما عزیزان است می توانید تا درهای خوشبختی را به روی خود بگشایید. آری ، وردپرس راه تحقق اهداف من و شماست.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.