ارگانیک سرچ - جستجوی ارگانیک

ارگانیک سرچ چیست؟| organic search

ارگانیک سرچ - جستجوی ارگانیک
حتما تابحال نام ارگانیک سرچ یا جستجوی ارگانیک به گوشتان خورده است.اما آیا با معنا و مفهوم آن آشنایی دارید؟ کاربردش کجاست و چه اهمیتی برای ما دارد؟ این مفهوم ارزشمند پایه را می توان درگاهی بزرگ برای ورود به سایت ها دانست.
طبق آمارهای بدست آمده از شرکت گوگل ، ارگانیک سرچ چندین برابر نسبت به سرچ پولی یا GoogleAds با ارزشتر است.بدین دلیل که در جستجوی ارگانیک بازگشت سرمایه بهتری اتفاق می افتد. یعنی شما در مدت زمانی طولانی تر ولی بدون صرف هزینه می توانید به نتایج بهتری دست یابید. در سمت مقابل در Paid Search می توان در کوتاهترین زمان ولی با صرف هزینه های گزاف برای رسیدن به نتایج استفاده کرد. استفاده از ارگانیک سرچ را اولویت قرار دهید و از آن برای شناسایی وبسایت خود استفاده نمایید.
برای شناخت بیشتر نسبت به سرچ ارگانیک تا پایان این مقاله با ما همراه باشید.

آنچه در این مقاله مطالعه می کنید : 

  • ارگانیک سرچ چیست؟
  • تاثیر جستجوی ارگانیک بر موقعیت فرد در موتورهای جستجو
  • عوامل تاثیر گذار بر رتبه بندی سایت در ارگانیک سرچ
  • بازگشت سرمایه در ارگانیک سرچ
  • ارگانیک سرچ در مقابل Paid Search
  • بهینه سازی موتورهای جستجو ارگانیک
  • بهینه سازی تکنیکال موتور های جستجو
  • لینک سازی برای ارگانیک سرچ

ارگانیک سرچ چیست؟

جستجوی ارگانیک به نتایج جستجوی یک موتور جستجو اطلاق می گردد که تحت تاثیر تبلیغات پولی قرار نمی گیرد.نتایج جستجوی ارگانیک بر اساس ارتباط آنها با عبارت جستجو شده رتبه بندی می شود. بنابراین نتایج جستجوی ارگانیک شامل تبلیغات نمی شود و بر اساس بهینه سازی این محتوا مورد رتبه بندی قرار می گیرد.
این جستجو نتایجی را بصورت اسنیپت هایی به کاربران نمایش می دهد . این اسنیپت شامل لینکی از مقاله است.
جستجوی ارگانیک شامل نتایجی است که توسط ربات های گوگل مورد ایندکس قرار می گیرند. سپس بر اساس میزان رعایت نکات و الگوریتم ها در این مقالات ، آنها را مورد دسته بندی قرار می دهند.

تاثیر جستجوی ارگانیک بر موقعیت فرد در موتورهای جستجو

یکی از اصلی ترین اهداف سئو ، تاثیرگذاری بر موقعیت یک وبسایت در صفحات نتایج جستجوی موتورهای جستجو است.اما هیچ گونه تضمینی وجود ندارد که فرد بتواند به نتایج ابتدایی گوگل دست پیدا کند. اینکار پروسه ای زمانبر و سخت است.
میانگین هزینه ای که بر اساس وبسایت moz.com برای هرپروژه برآورد شده می تواند بین 1000 تا 7500 دلار آمریکا باشد.بهرحال این تلاش برای رسیدن به نتایج برتر گوگل بسیار ارزشمند است.با داشتن رتبه برتر در صفحات نتایج جستجو ، اپراتورهای وب سایت می توانند ترافیک بیشتری نسبت به تبلیغات پولی مثلا گوگل ادوردز به دست بیاورند.
اگر کسی بخواهد با استفاده از paid search به رتبه های برتر گوگل دست یابد ، هزینه ای به مراتب بالاتر نسبت به ارگانیک سرچ خواهد داشت.

عوامل تاثیرگذار بر رتبه بندی سایت در ارگانیک سرچ

ارگانیک سرچ - جستجوی ارگانیک - عومل تاثیر گذار بر رتبه بندی سایت در جستجوی ارگانیک

عوامل مختلفی وجود دارد که می تواند بر رتبه بندی سایت در ارگانیک سرچ تاثیر بگذارد. این عوامل شامل :

  • ساختار پیوندهای داخلی و خارجی
  • ساختار بک لینک ها
  • کیفیت و ساختار محتوای سایت
  • سئوی تکنیکال مانند : سرعت سایت ، طول Url ها
  • استفاده از رسانه هایی مانند تصاویر و فیلم ها
  • ریسپانسیو کردن برای موبایل
  • استفاده از پروتکل امن SSL

چنانچه نیاز به کسب اطلاعات بیشتری در این زمینه دارید ، می توانید از این مقاله دیدن فرمایید.
تمامی این روش های موجود برای بهینه سازی سایت را می توان به دو حوزه داخل صفحه و خارج از صفحه تقسیم بندی نمود. در بهینه سازی داخلی تمامی تنظیمات در صفحات داخلی سایت شما صورت می پذیرد.مانند: لینک داخلی و سرعت بارگذاری و ….
در بهینه سازی خارج از صفحه باید عناصر خارج از وبسایت شما بهینه شود. این نوع بهینه سازی بر استفاده از بک لینک ها استوار است. فعالیت در شبکه های اجتماعی یکی از زمینه هایی است که تاثیر بسزایی در بهینه سازی خارجی دارد.

بازگشت سرمایه در ارگانیک سرچ

بر اساس مطالعات انجام شده سئو نقشی بسیار اساسی در معیارهای اجرایی برای کسب و کارها ایجاد می کند. بر اساس این دسته از گزارشات بدست آمده ، اعلام شده که :
“یک استراتژی که در سئو مورداستفاده قرار می گیرد ، باعث شناخت بیشتر برند شما می شود. افراد بیشتری را با کسب و کار شما آشنا کرده و مشتریان وفادار شما را افزایش می دهد.”
بر اساس این مطالعات افرادی که از طریق جستجوی ارگانیک جذب می شوند میزان وفاداری بیشتری دارند. این افراد در سایت مورد نظر برای همیشه ماندگار می شوند و جزئ وفادارترین مشتریان سایت لقب می گیرند.

ارگانیک سرچ در مقابل paid search

ارگانیک سرچ - جستجوی ارگانیک- مقایسه ارگانیک سرچ و paid search

یکی از راه های دیگر برای بدست آوردن کاربر جدید از طریق موتورهای جستجو ، Paid search یا سرچ پولی است. در این روش می توان با صرف هزینه و در مدت زمان کمتری به نتایج خوبی رسید. اما چرا با وجود چنین راه حلی ما باز به دنبال استفاده از ارگانیک سرچ هستیم؟ پاسخ این سوال را می توان به بودجه و هزینه لازم برای چنین کاری نسبت داد. اگر شما دارای بودجه ای محدود باشید مسلما پرداخت هزینه های سرچ پولی برای شما مقرون بصرفه نیست.علاوه بر این Paid search دارای یکسری محدودیت هاست .این محدودیت ها عبارتند از :

  • نرخ کلیک در نتایج پولی بصورت فاجعه آمیزی کم است.(معمولا بین 4 تا 8 درصد)
  • حجم جستجو برای آن یکسان و ثابت است و نمی توان تغییر چندانی در آن بوجود آورد.

پس در نتیجه اگر شما بودجه بالایی داشته باشید بازهم رسیدن به آمار ارگانیک سرچ برای شما سخت و دور از دسترس است.گوگل نیز بر این موضوع تاکید داردکه نتایج حاصله از ارگانیک سرچ به مراتب بهتر و با اهمیت تر از paid search است. در حالت کلی نیز مزایای ایجاد سئو بسیار بیشتر از سرچ پولی است.
در ضمن به این نکته باید اشاره کرد که استفاده از paid search یک راه حل موقتی است و نمی توان برای همیشه روی آن حساب باز کرد. چرا که با اتمام بودجه شما دیگر نمی توان در این جستجو رشد کرد و بازگشت سرمایه ای دیگر در کار نیست. اما در ارگانیک سرچ می توان نتایج بلند مدت دائمی را تجربه کرد. درست است که زمان بیشتری را برای رسیدن به رتبه های بالای نتایج ارگانیک سرچ باید صرف کنیم . اما در عوض می توان به نتایجی پایدار و دائمی دست یافت.

بهینه سازی موتورهای جستجو ارگانیک

اولین قدم برای چنین کاری پیدا کردن کلمات کلیدی مناسب در حوزه کاری شماست. در این جریان سعی کنید از کلماتی منحصر بفرد استفاده نمایید. یعنی از کلماتی تکراری و یا بسیار نزدیک بهم استفاده نکنید.
در مرحله بعد ساختار کلی طراحی و ساخت سایت خود را ارزیابی نمایید.آیا توانسته اید در یک ساختار سلسله مراتبی به  تمامی صفحات سایتتان لینک دهی کنید؟ آیا از منوی اصلی به تمامی صفحات سایتتان لینک داده اید؟
پس از قراردادن کلمات کلیدی سعی کنید متن خود را نسبت به آن بهینه نمایید. از metadata برای خواناتر کردن مقالات خود و شناساندن بخش های مختلف آن به ربات های جستجو استفاده نمایید. با استفاده از لینک دهی داخلی سعی کنید تا بین صفحات مختلف سایت که باهم ارتباط معنایی دارند، ارتباط برقرار کنید.

بهینه سازی تکنیکال موتور های جستجو

بدون شک بهینه سازی داخلی را می توان مهم ترین مورد در استراتژی سئو بیان کرد. اما این در صورتی است که در قدم اول ربات های خزنده یا crawler گوگل بتوانند محتوای سایت شما را به خوبی خزش و بررسی کنند. در غیر اینصورت هیچ گونه تغییری در نتایج و رشد سایت شما اتفاق نخواهد افتاد. با تغییر در سئو تکنیکال می توانید موجب حذف موانعی که بر سر بررسی سایت شما توسط ربات های گوگل وجود دارد ، شوید. مثلا جلوی محتوای تکراری را می گیرد. موجب افزایش سرعت و امنیت سایت شما می شود.
سئوی تکنیکال برای سایت ها دارای اهمیت بالایی است. بعد از کرول کردن سایت شما توسط ربات ها امکان دارد با بعضی از مشکلات زیر روبرو شوید:

  • مشکل موجود در نقشه سایت
  • سرعت پایین لود صفحات
  • صفحاتی که برای ربات های گوگل مسدود شده
  • وجود صفحات duplicate یا تکراری
  • عدم استفاده از پروتکل امن SSL
  • مشکل در ایندکس کردن صفحات

امکان دارد که این مشکلات برای سایت شما وجود نداشته باشد. ولی به هرحال باید مورد بررسی قرار گیرد. در صورتی که قادر به رفع مشکلات به وجود آمده نیستید ، می توانید از افراد و توسعه دهندگان ماهر و متخصص استفاده نمایید.

لینک سازی برای ارگانیک سرچ

ارگانیک سرچ - جستجوی ارگانیک - لینک سازی

دریافت لینک از سایت های معتبر یکی دیگر از راه های بهینه سازی سایت شماست.البته به یاد داشته باشید که این لینک سازی باید از سایت های معتبر و بصورت بهینه باشد.
بک لینک های با کیفیت از مهم ترین فاکتورهای گوگل برای رتبه بندی سایت هاست. در واقع با استفاده از این کار شما گوگل را متوجه می سازید که سایت شما دارای اعتبار است و مرجع بسیاری از سایت های معتبر هم حوزه شما هستید.گوگل نیز ضمن درک این نکته به سایت شما در نتایج جستجو اعتبار بیشتری داده و آن را در نتایج برتر خود قرار می دهد.
پس لینک سازی و ارتباط با سایت های مرتبط و با کیفیت می تواند موجب بهینه تر شدن سایت شما و کسب نتایج بهتر شود.

ارگانیک سرچ

در این مقاله ارگانیک سرچ یا سرچ طبیعی در گوگل را بررسی نمودیم. تمامی آمار و نتایج نشان از برتری ارگانیک سرچ یا سرچ طبیعی نسبت به Paid search دارد.در این پروسه شما می توانید با تلاش و صرف زمان ، خود را در نتایج گوگل به رتبه های برتر برسانید.
با استفاده از ارگانیک سرچ می توانید ترافیک بیشتری برای سایت خود جذب نمایید. افراد جذب شده در این قسمت می توانند بسیار وفادارتر از Paid search باشند. تمامی آنچه که باید در مورد ارگانیک سرچ می دانستید در این مقاله گفته شد.
در صورتی که این مقاله مورد پسند شما دوستان عزیز قرار گرفته است ، می توانید آنرا با دوستان خود در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید.
ما پاسخگوی سوالات بیشمار شما دوستان عزیز در بخش دیدگاه ها هستیم.بنظر شما ارگانیک سرچ چه مزیت های دیگری نسبت به Paid search دارد؟ مدت زمان لازم برای رشد در ارگانیک سرچ چقدر است؟ تولید محتوا تا چه میزان می تواند در رشد سئو موثر باشد؟ شما چه راه حل های دیگری را پیشنهاد می کنید؟

 

 

 

 

راهنما وردپرس-نویسنده بهنام زارعی

من بهنام زارعی نویسنده این مقاله هستم.برای رسیدن به هدف و خواسته خود ساعت ها تلاش و کوشش کردم و هیچ چیز جلودار من نبود.با اراده آهنین ای که در درون همه شما عزیزان است می توانید تا درهای خوشبختی را به روی خود بگشایید. آری ، وردپرس راه تحقق اهداف من و شماست.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.