نصب وردپرس روی لوکال هاست-xampp

نصب وردپرس روی لوکال هاست Xampp

نصب وردپرس روی لوکال هاست-xampp

محیط لوکال هاست محیطی شبیه سازی شده برای هاست لینوکس می باشد.بدین معنا که شما تمامی موارد مورد نیاز (Apache و MySQL) را که برای نصب وردپرس روی هاست لینوکس به آن نیازمندید، در لوکال هاست دارید. این فرصتی مناسب برای کسانی است که هنوز در ابتدای راه قرار دارند و می خواهند به نوعی آزمون و خطا روی سایت خود انجام دهند. ولی هاست واقعی جای آزمون و خطا نیست زیرا حتی نصب یک پلاگین و پاک کردن آن نیز یکسری جداول در داخل دیتابیس تشکیل می دهد و موجب گرفتن حجم و درنتیجه کندشدن سرعت سایت می شود.پس قبل از هرچیزی شما بهتر است که نحوه کار و نصب وردپرس روی لوکال هاست را بیاموزید. پس تا پایان این مقاله همراه راهنما وردپرس باشید تا نحوه نصب وردپرس روی زمپ (xampp) را بررسی کنیم.

نصب وردپرس روی لوکال هاست

تیتر آنچه در این مقاله خواهید خواند:

  • دلیل نصب وردپرس روی زمپ
  • مراحل نصب وردپرس روی xampp

دلیل نصب وردپرس روی زمپ

نصب وردپرس روی زمپ و استفاده از لوکال هاست ، از ساده ترین و راحت ترین راه ها برای شروع فراگیری طراحی سایت با وردپرس است. شما بدون هیچ هزینه ای و تنها با نصب این نرم افزار محبوب می توانید برای سایتتان یک هاست داخلی ایجاد نمایید و شروع به طراحی سایت با وردپرس نمایید.
البته این نکته را باید به خاطر داشته باشید که کار کردن با زمپ فقط برای افراد مبتدی و برای یادگیری نیست. بلکه افراد حرفه ای نیز برای انجام یک پروژه طراحی سایت با وردپرس و دوری از هرگونه ایراد ، ابتدا بر روی لوکال هاست کار می کنند.سپس پس از اتمام تمامی آزمون و خطاها می توانند آن را به محیط هاست اصلی انتقال دهند.پس یادگیری نصب وردپرس بر روی لوکال هاست برای تمامی افراد طراح لازم است.از مهم ترین فواید راه اندازی وردپرس روی لوکال هاست می توان به :

  • شما با اینکار همیشه بر روی کامپیوتر شخصی تان یک بک آپ (پشتیبان) از سایتتان خواهید داشت و با اینکار حتی در زمانی که سایت شما مورد حمله هکرها قرار گیرد، شما واهمه ای از اینکار ندارید و همیشه یک فایل آماده در اختیار خواهید داشت.
  • علاوه بر آن در زمانی که نسبت به یک قالب یا افزونه شناخت کافی ندارید و نمی دانید که با باقی پلاگین ها یا قالب شما هم خوانی دارد یا خیر ، می توانید با نصب روی لوکال هاست ، از عملکرد آن شناخت کافی پیدا کنید و نسبت به نصب آن روی هاست اصلی اقدام فرمایید.

مراحل نصب وردپرس روی Xampp

بطور کلی مراحل نصب وردپرس روی لوکال هاست را می توان به ترتیب زیر شرح داد :

1.دانلود آخرین ورژن وردپرس و Xampp

برای دانلود آخرین نسخه وردپرس از این لینک و برای دانلود آخرین نسخه از زمپ نیز از این لینک استفاده نمایید.

2.راه اندازی و نصب نرم افزار زمپ (ایجاد فضای لوکال هاست)

پس از اینکه نرم افزار زمپ را دانلود کردید ، نوبت به نصب آن می رسد. نصب این نرم افزار نیز کار ساده ای است و تنها با زدن دکمه next در مراحل مختلف صورت می پذیرد.
پس از نصب باید در ابتدا این نرم افزار را فعال نمایید تا لوکال هاست ساخته شود. برای اینکار پس از باز کردن نرم افزار کافی است که مطابق شکل دوگزینه Apache و MySQL را  باز زدن کلید start فعال نمایید.

نصب وردپرس روی لوکال هاست-زمپ2
سپس مطابق شکل زیر در نوار مرورگر آدرس Http://Localhost/phpmyadmin را وارد نمایید.

ساخت دیتابیس

حال پس از ورود به آدرس بالا که آدرس دیتابیس شماست ، می توانید با کلیک بر روی گزینه new یک دیتابیس جدید بسازید.

نصب وردپرس روی لوکال هاست-پی اچ پی -ساخت دیتابیس جدید
سپس در صفحه جدیدی که باز می شود ابتدا یک نام برای پایگاه داده خود بسازید.سپس می توانید اگر سایت شمافارسی است ، گزینه utf8_persian_ci را انتخاب نموده و در نهایت گزینه create را بزنید تا دیتابیس ایجاد شود.

نصب وردپرس روی لوکال هاست-ساخت دیتابیس جدید2
پس از اینکار مطابق شکل در زیر صفحه گزینه check all را می زنیم.

نصب وردپرس روی لوکال هاست-ساخت دیتابیس3

سپس مطابق شکل پس از ساخت دیتابیس در سمت چپ صفحه ظاهر می گردد. روی آن کلیک می کنیم.در نوار بالایی صفحه ظاهر شده، گزینه privileges را انتخاب می کنیم.سپس گزینه Add user account را انتخاب می کنیم.

نصب وردپرس روی لوکال هاست-ساخت اکانت برای دیتابیس

حال برای دیتابیس مان یوزر و پسورد می سازیم. یک نام کاربری و یک پسورد مناسب انتخاب نموده و ذخیره می نماییم.(می توانید کادر رمز را خالی بگذارید). در نهایت در پایین صفحه روی گزینه check all کلیک می کنیم. در نهایت گزینه Go را انتخاب می کنیم تا اکانت اضافه گردد.
حال پس از اتمام اینکار باید وردپرس را نصب نماییم.

3.نصب وردپرس

برای اینکار در ابتدا مطابق شکل به مسیر روت یا ریشه فایل زمپ بر روی کامپیوتر خود بروید.معمولا چون این نرم افزار بر روی درایو c نصب می شود ، مسیر آن به این شکل است: c:xampp/htdocs

نصب وردپرس روی لوکال هاست-اچ تی داکس

حال باید در داخل این پوشه فایل وردپرسی که دانلود کرده اید را وارد کنید.سپس آن را از حالت زیپ خارج نمایید.حال شما می توانید یک پوشه به نام wordpress یا هرنام دیگری ایجاد نمایید. بصورت پیش فرض که نام این پوشه wordpress می باشد.
اگر تمایل به تغییر نام دارید می توانید به هر نام دلخواهی یا به نام سایت خود ، یک پوشه بسازید.

نصب وردپرس روی لوکال هاست-ساخت پوشه وردپرس در اچ تی داکس

نکته : نکته مهمی که باید در این مرحله به آن دقت نمایید ، این است که تمامی فایل های موجود در پوشه وردپرس(wp-content,wp-config و…) باید در درون این پوشه لوکالی که در درون htdocs ساختید، قرار داشته باشند و نباید هیچ پوشه دیگری مثل پوشه wordpress در مابین آنها قرار داشته باشد.

حال برای نصب وردپرس روی زمپ باید وارد آدرس روبرو شوید : http://Localhost/rahnamawp
در اینجا به جای rahnamawp می توانید نام پوشه ای که در درون پوشه htdocs ساختید را وارد نمایید.

نصب وردپرس روی xampp

در ابتدا مطابق شکل زیر ، زبان سایت را بر روی فارسی انتخاب نمایید. تا بتوانید پیشخوان وردپرس را  بصورت فارسی شده و راست چین مشاهده نمایید.سپس دکمه ادامه را بزنید.

نصب وردپرس روی لوکال هاست-انتخاب زبان
حال با صفحه ای مطابق  شکل زیر روبرو خواهید شد. در این صفحه روی (بزن بریم) کلیک کنید.

نصب وردپرس روی لوکال هاست-بزن بریم
در صفحه بعدی اطلاعات دیتابیسی که ساختید را به درستی وارد نمایید. اگر برای دیتابیس رمزی قرار نداده اید، باید کلمه (رمز) که بصورت پیش فرض قرار داده شده است را پاک نمایید.

نصب وردپرس روی لوکال هاست-وارد کردن اطلاعات دیتابیس
در صفحه بعدی باید اطلاعات مورد نیاز برای سایت خود را وارد نمایید. مانند : عنوان سایت، نام کاربری و رمز عبور و ….

نصب وردپرس روی لوکال هاست-اطلاعات مورد نیازست-وارد کردن اطلاعات مورد نیاز
بعد از راه اندازی وردپرس بصورت خودکار وارد صفحه مدیریت وردپرس خواهید شد. در کل برای ورود به صفحه مدیریت وردپرس نیز باید از آدرس http://localhost/rahnamawp/wp-admin
حال به جای rahnamawp می توانید آدرس وردپرسی که بر روی زمپ و در پوشه ی htdocs  نصب نمودید را وارد کنید.
سپس با وارد کردن نام کاربری و رمز عبوری که در صفحه آخر انتخاب نمودید، می توانید وارد پیشخوان وردپرس خود شوید.

نصب وردپرس روی زمپ

همان طور که از ابتدای مقاله عرض کردیم ، اگر در ابتدای کار با وردپرس هستید و نیاز به آزمون و خطا برای یافتن راه درست هستید، می توانید ابتدا بر روی محیط لوکال هاست کار کنید.
نرم افزارهای دیگری نیز در این زمینه موجود هستند مانند: wamp , Laragon  که شما دوستان عزیز می توانید از طریق لینک آموزش نصب وردپرس روی Wamp و آموزش نصب وردپرس روی Laragon آنها را از راهنما وردپرس مطالعه بفرمایید.

البته همان طور که گفتیم ، استفاده از لوکال هاست فقط برای مبتدیان نیست. بلکه طراحان حرفه ای نیز ابتدا بر روی محیط لوکال کار می کنند و قبل از تحویل دادن پروژه به کارفرما ، آن را در محیط لوکال تست می کنند. پس از اطمینان از درست بودن همگی موارد ، آن را به هاست آنلاین یا واقعی انتقال می دهند.

در نهایت امیدواریم که این مقاله مورد پسند شما عزیزان قرار گرفته باشد. خوشحال می شویم که این مقاله را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.
در ضمن راهنما وردپرس پاسخگوی سوالات شما عزیزان می باشد. بنظر شما وجود نرم افزارهایی مثل زمپ چه کمک های دیگری می تواند به طراحان و برنامه نویسان وردپرسی بکند؟

 

 

 

 

 

 

 

 

راهنما وردپرس-نویسنده بهنام زارعی

من بهنام زارعی نویسنده این مقاله هستم.برای رسیدن به هدف و خواسته خود ساعت ها تلاش و کوشش کردم و هیچ چیز جلودار من نبود.با اراده آهنین ای که در درون همه شما عزیزان است می توانید تا درهای خوشبختی را به روی خود بگشایید. آری ، وردپرس راه تحقق اهداف من و شماست.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.