نصب وردپرس روی هاست Cpanel
یکی از ابتدایی ترین گام هایی که در ابتدای راه اندازی سایت وردپرسی خود باید انجام دهید، نصب وردپرس روی پنل هاستتان است. ما در این مقاله در مورد چگونگی انجام نصب وردپرس روی هاست سی پنل توضیحات کاملی داده ایم. شما بعد از یادگیری این آموزش می توانید براحتی وردپرس را نصب کنید وشروع به راه اندازی وبسایتتان بکنید. پس تا انتهای این مقاله با راهنما وردپرس همراه باشید.در ضمن چنانچه شما از پنل دایرکت ادمین استفاده می کنید،می توانید مقاله نصب وردپرس روی هاست دایرکت ادمین را مطالعه فرمایید.
مراحل نصب وردپرس روی هاست Cpanel
- دانلود آخرین نسخه وردپرس
- بارگذاری وردپرس و سایر فایل های مربوطه روی هاست
- ساخت پایگاه داده(دیتابیس)
- انجام تنظیمات نهایی و انتخاب رمز مناسب برای ورود به مدیریت وردپرس
دانلود آخرین نسخه وردپرس
قبل از هرچیزی شما باید آخرین نسخه وردپرس فارسی را دانلود نمایید. از این لینک می توانید آن را دانلود نمایید.
نصب وردپرس روی هاست
بارگذاری وردپرس روی هاست سی پنل
ابتدا وارد پنل هاست خودتان شوید. برای ورود به پنل هاست از آدرس example.com/cpanel استفاده نمایید.(به جای example.com باید آدرس سایتتان را وارد نمایید.)
سپس مطابق شکل زیر می توانید در بخش filemanager وارد شوید.
در ادامه باید در سمت چپ پوشه public-html را کلیک کنید.(پوشه روت یا ریشه).سپس در بالای صفحه مطابق شکل بر روی گزینه upload کلیک کنید.
در اینجا می توانید با انتخاب گزینه select file ، فایل وردپرس فارسی که در مرحله قبل دانلود کردید،آن را بصورت زیپ آپلودکنید.
در ادامه این پوشه وردپرس بصورتی که از زیپ خارج شده است در پوشهpublic-html قرار می گیرد.حال باید مطابق شکل وارد پوشه wordpress بشویم و تمامی فایل های درون آن را select all کنیم.سپس بر روی گزینه move کلیک کنید.
حال مطابق تصویر زیر ، صفحه جدیدی برای شما باز می شود. در این صفحه باید مسیر را بر روی public-html قرار دهید و بر روی گزینه move filesکلیک کنید. با اینکار تمامی فایل های پوشه وردپرس در داخل پوشه ی public-html قرار می گیرند.
شروع راه اندازی وردپرس
برای اینکار در مرورگر آدرس دامنه سایتتان را وارد نمایید. صفحه ای مطابق شکل زیر برای شما نمایان می شود.
در این صفحه زبان سایتتان را برروی فارسی تنظیم کنید.
سپس در ادامه مطابق شکل زیر برای انجام تنظیمات وردپرس روی گزینه (بزن بریم) کلیک می کنیم.
ساخت دیتابیس
در ادامه وارد صفحه ای مطابق شکل زیر می شوید که از شما اطلاعات دیتابیس را می خواهد.
حال شما باید ابتدا دیتابیس خودتان را راه اندازی نمایید. برای اینکار مطابق شکل زیر وارد بخش MYSQL Database Wizard در پنل هاستتان شوید.
حال مطابق شکل زیر در این صفحه ابتدا یک نام برای دیتابیس خود انتخاب می کنیم. سپس روی گزینه Next Step کلیک می کنیم.
در ادامه مطابق شکل زیر باید برای خود یک نام کاربری و رمز عبور انتخاب نمایید. برای رمز می توانید از گزینه Password Generator
استفاده نمایید.
بدین ترتیب برای دیتابیس خود یک نام کاربری و رمز عبور قرار می دهید.در نهایت پس از وارد کردن این مقادیر بر روی گزینه Create User کلیک نمایید.
در نهایت بر روی گزینه All Privileges را انتخاب نموده و سپس بر روی گزینه Next Step کلیک کنید تا دیتابیس ساخته شود.
تکمیل نصب وردپرس
حال بر می گردیم به صفحه ی تکمیل فرآیند نصب وردپرس. اطلاعات دیتابیس ساخته شده را وارد می کنیم.نام دیتابیس (پایگاه داده) ، نام کاربری و رمز عبوری که در مرحله قبلی ساختید را وارد نمایید. سپس میزبان پایگاه داده را بر روی همان LocalHost بگذارید. ولی در بخش پبشوند جداول برای افزایش امنیت، بهتر است که تغییری را ایجاد کنید.مثلا بصورت : rawp- بگذارید.
اطلاعات سایت
در نهایت در مرحله بعد اطلاعات مربوط به سایتتان را وارد نمایید.عنوان سایت، نام کاربری که می خواهید در سایت شما بنمایش گذاشته شودو رمز عبوری قوی .گزینه نمایش برای موتورهای جستجو نیز از آنجایی که در ابتدای راه اندازی سایت هستید و هیچ گونه مقاله ای آماده نکرده اید، بهتر است تیک دار کنید و پس از اینکه مقاله و محتوای سایت خود را آماده کردید ، می توانید در بخش تنظیمات وردپرس ودر بخش خواندن ، تیک این گزینه را بردارید تا محتوای شما توسط ربات های گوگل مورد بررسی و اصطلاحا کرول و ایندکس قرار گیرد.
کلام آخر
همان گونه که عرض نمودیم، نصب وردپرس روی هاست از اولین اقدامات شروع کار با وردپرس است. ما در این مقاله سعی کردیم تا تمامی جوانب و موارد این کار را با ذکر تصویر برای شما عزیزان مشخص کنیم. حال پس از خریداری هاست خود می توانید با استفاده از این مقاله وردپرس را بر روی پنل سی پنل خود نصب کنید. در ضمن با مطالعه مقاله هاست وردپرس می توانید تمامی موارد مورد نیاز برای انتخاب یک هاست مناسب برای وردپرس را بیاموزید.
در نهایت اگر این مقاله مورد پسند شما عزیزان قرار گرفته است ، میتوانید آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.
در ضمن راهنما وردپرس پاسخگوی سوالات و نظرات شما عزیزان می باشد. به نظر شما کدام مرحله از مراحل نصب وردپرس دشوارتر بوده است؟

من بهنام زارعی نویسنده این مقاله هستم.برای رسیدن به هدف و خواسته خود ساعت ها تلاش و کوشش کردم و هیچ چیز جلودار من نبود.با اراده آهنین ای که در درون همه شما عزیزان است می توانید تا درهای خوشبختی را به روی خود بگشایید. آری ، وردپرس راه تحقق اهداف من و شماست.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.